Подаръчен ваучер

Ако се чудите какво да подарите на свой близък, любим, приятел или колега по случай специален за него повод като рожден ден, юбилей, сватба, годишнина, няма да сбъркате, ако се спрете на подаръчен ваучер за пътуване. Да, ние от Лиямар Травел подаряваме емоции и усмивки, подаряваме нещо, което физически не можеш да докоснеш, но пък помниш цял живот, а именно пътуване до дадено мечтано място по света!

Условия за използване на ваучера:

  • Ваучерът е валиден за период до 1/една/ година от датата на закупуването му.
  • Ваучер с нарушена цялост е недействителен.
  • Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен. Преотстъпването се осъществява чрез предаване на ваучера от неговия първоначален получател на служител от Лиямар Травел и подписване на договор за избраното пътуване с новия получател на услугата.
  • Потребителят се задължава да използва цялата стойност на ваучера еднократно.
  • Закупеният ваучер не може да се връща и съответно да се търси неговата левова равностойност, нито в цялост, нито частично.
  • Ваучерът може да бъде използван  за резервация на всяка туристическа услуга, предлагана от Лиямар Травел ЕООД и съответстваща на неговата парична стойност. При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента.

Новини

Абонамент

Запишете се за нашият бюлетин за специални оферти или ни изпратете запитване.