За нас


Лиямар Травел ЕООД е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент № РК-01-8031. 

Laugh. Love. Travel. Това е мотото на нашата туристическа агенция и туроператор Лиямар Травел. Засмей се. Обичай. Пътувай в буквален превод е сентенцията, която целим да внушим на нашите клиенти, които са решили да предприемат пътуване към определено близко или далечно място по света. Усмивката, позитивизма, енергията и любовта към пътешествията са основен мотиватор, които и самите нас ни подтикна да създадем Лиямар Травел.
 
Лиямар Травел предоставя всички видове туристически услуги като организиране на екскурзии и почивки, резервация за хотелско настаняване, круизни пътешествия, закупуване на самолетни и автобусни билети, организиране на частни и групови трансфери в България и чужбина и резервация на коли под наем. Целта ни е да спестим времето на нашите клиенти и  да им предоставим комплексна услуга на най-добрата цена и високо качество. А за любителите на индивидуалните пътувания сме винаги  готови да реагираме с ефективно решение и  специален подход и персонално отношение към техните определени изисквания.
 
Виждате оферта за пътуване на наши колеги от бранша и Ви притеснява факта, че не са от вашия град и трябва да водите дълга комуникация и кореспонденция по имейл и телефон. Не се безпокойте, тъй като ние работим с всички туроператори на пазара, на които имаме доверие и са се доказали във времето и спокойно можете да се запишете  при нас при същите условия, които те предлагат.

Новини

Абонамент

Запишете се за нашият бюлетин за специални оферти или ни изпратете запитване.